ΤΟ  ΣΑΠΟΥΝΟΣΠΙΤΟ

 

To Σαπουνόσπιτο

Ονομάζομαι Αναστασία. 

Την αγάπη για τα χειροποίητα σαπούνια και φυσικά καλλυντικά μου την μετέδωσε η γιαγιά μου και  η μητέρα μου. Θυμάμαι τη γιαγιά να χρησιμοποιεί το σαπούνι που έφτιαχνε μόνη της και να μοσκοβολά το σπίτι ! Για κάθε περίσταση είχε ένα βότανο που το χρησιμοποιούσε για γιατρικό ή καλλυντικό!

Κάπως έτσι λοιπόν  δημιουργήθηκε  «Το Σαπουνόσπιτο» ,όπου η δημιουργία και η αγάπη μου για τα σαπούνια έγινε μανία!  Όντας ελαιοπαραγωγός εκμεταλλευόμενη το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο του οικογενειακού μας μικρού ελαιώνα,  καθώς και τα βότανα τα οποία καλλιεργούμε  στο κτήμα μας, άρχισα να πειραματίζομαι φτιάχνοντας σαπούνια ελαιολάδου και παραδοσιακές κηραλοιφές,  εξελίσσοντας της συνταγές της γιαγιάς και δημιουργώντας καινούργιες δικές μου.

Σαπούνια λαδιού ή γλυκερίνης παρασκευάζονται στο Σαπουνόσπιτο σε μικρές ποσότητες με αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο και τη φύση!

Η φαντασία μου καλπάζει και δημιουργώ σαπούνια με οργανικές πρώτες ύλες, βότανα, αιθέρια έλαια και φυσικές χρωστικές. Καθημερινά ανακαλύπτω και πειραματίζομαι με νέες τεχνικές, παραδοσιακές ή σύγχρονες!
Προσφορά  πρώτα απ’ όλα στην οικογένειά μου, δώρα στις αγαπημένες μου φίλες, για καθημερινή χρήση αλλά και για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, μπομπονιέρες για γάμους, βαπτίσεις, δώρα για πάρτι και κλπ.
Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφθείτε τη σελίδα μου στο facebook :

Το Σαπουνόσπιτο         www.facebook.com/sapounospito?fref=ts
email: anastasiamatsinopoulou@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6907684940                Τηλέφωνο/fax : 2299023664

 

ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΟΣΠΙΤΟ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ