ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ

 

Ονομάζομαι  Χρύσα Μυλωνά, γεννήθηκα και κατοικώ στο Βόλο. Απόφοιτος  του τμήματος Γεωγραφίας στο Παν. Αιγαίου  και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Χωροταξία – Παν. Θεσσαλίας.

“Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο” λένε και σε μένα αυτό πιστεύω ότι ισχύει! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, το χόμπι μου ήταν να συλλέγω χαρτοπετσέτες, κορδέλες, τούλια, δαντέλες,  φωτογραφίες διακόσμησης και κολλάζ!!! Από μαθήτρια έκανα μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και ζωγραφικής. 

Τα χρόνια πέρασαν και η ζωή τα έφερε έτσι που το χόμπι μου έγινε η καθημερινή μου ασχολία γεμίζοντας  με ενέργεια! Έχω παρακολουθήσει  σεμινάρια ντεκουπάζ  και διαφόρων τεχνικών. Δημιουργώ όμορφα και χρηστικά αντικείμενα με την τεχνική της παλαίωσης, scrapbooking (χαρτοκοπτική- κολλάζ), mixed media, διακόσμηση αντικειμένων για γάμο / βάπτιση, ευχολόγια και  αναπαλαίωση σε ξεχασμένα από το χρόνο αντικείμενα και μικροέπιπλα. Πέρα από την ικανοποίηση των δικών μου δημιουργικών επιθυμιών και των φίλων μου είμαι στη διάθεση  σας  να ανταλλάξουμε ιδέες και να ετοιμάσω αυτό που θα καλύψει  τις ιδιαίτερες προσωπικές σας ανάγκες.

 

Περισσότερες δημιουργίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα μου στο fb: 

https://www.facebook.com/ChrysaPaperCraftCreations/

επικοινωνία στο mail: chrysa.milona@gmail.com

 

ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ